vrijdag 14 november 2014

Oma en opa, WE LOVE YOU!!!

Op vrijdag 7 november vierden we onze grootouders!! Zoals elk jaar proberen we onze grootouders een leuke namiddag aan te bieden.
Dit jaar kozen we ervoor om onze kinderen samen met hun grootouders te laten deelnemen aan workshops.
Om 13u werden alle grootouders verwacht op onze speelplaats, waar we even een woordje uitleg gaven over het verloop van onze namiddag.

Dan werden alle kinderen verdeeld in 7 groepen en konden de grootouders aansluiten bij de groep van hun kleinkind.
                    
Enkele kinderen konden deze namiddag jammer genoeg geen grootouder meebrengen. Er werd aan alle grootouders gevraagd om mee zorg te dragen voor deze kids en ook hén een leuke namiddag te bezorgen. Dank u wel oma's en opa's!!!

Er stonden een aantal workshops, al dan niet actief op het programma nl knutselen, een kwis, spelletjes spelen, bingo, dansen en even uitblazen bij een tasje koffie. Deze workshops gingen door in de verschillende klassen zodat ook de grootouders eens een kijkje konden nemen in de klassen van hun oogappels!
In de klas van juf Sien werd een kwis gespeeld, onder leiding van juf Sien en juf Debora. In groepjes konden we onze hersenen breken over heel wat moeilijke vragen.In de klas van juf Mieke speelden we samen gezelschapsspelletjes, onder leiding van juf Mieke.

                                

In de klas juf Eveline speelden we een heuse bingo waar we vormen moesten zoeken op onze bingokaart. Zo was het ook voor onze kleuters leuk om mee te spelen.
                                                            

 

In de kleuterklassen werd er geknutseld onder leiding van juf Linda. We kleurden samen met oma of opa een kleurprent over graag zien en we knutselden hartjes met knikkerverftechniek. Voor onze grote rakkers werd een hindernisparcour met rietjes gemaakt, zodat er voor hen wat meer spanning in het knikkerverven zat.In de refter werden alle beentjes losgegooid op de maat van de muziek, onder leiding van juf Eveline.
En ook onze directie kwam even meegenieten!!

                              
 

                           

Ook in de refter konden de grootouders samen met hun oogappels genieten van een hapje en een drankje. Dit dankzij enkele losse medewerkers uit onze ouderraad, waarvoor zeker een woordje van dank!!!                                

Er zijn nog meer foto's van al die grootouders, kijk maar eens hier!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten