maandag 29 juni 2015

We eindigen met een swingend schoolfeest

Wat een prachtige dag. De zon was van de partij, de kinderen waren in topform en de juffen hadden er echt zin in. Dit jaar stond ons schoolfeest in het thema van 'GREASE'. Zwierrokjes, vetkuiven en lederen jassen waren alom vertegenwoordigd.

Als eerste konden de kinderen van juf Linda zich volledig laten gaan op de tonen van 'Summer nights'
Nadien gaven de kinderen van juf Mieke het beste van zichzelf op 'Tears on my pillow'. Bedankt mama Deborah voor de hulp ;-)

Ook al waren ze dan maar met 4, maar de vonken sprongen eraf ! Tibe, Emma, Jana en Lina leerden zichzelf een dansje aan op de tonen van de 'Hand Jive'.

Geen schoolfeest natuurlijk zonder de luide beats van 'Grease Lightning'. De jongens van juf Shauni en juf Debora dansten er op los.


Na de jongens mochten ook de meisjes het podium betreden. Nog een beetje jong misschien, maar deze dames wisten het al zeker: 'you're the one that I want'...

Net als op het einde van de film sloten we ons schoolfeest ook af met een echte knaller. De leerlingen van juf Eveline gaven het beste van zichzelf op de tonen van "We go together".En of het een echt feestje was !!!!! Iedereen bedankt voor de komst en de vele helpende handjes. Ook de losse medewerkers van de ouderraad, de leden van de ouderraad en alle dames die geholpen hebben met het stikken en klaarmaken van de kledij van de kinderen.

Nog meer foto's van het feest kan u hier bekijken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten