maandag 27 april 2015

Verrassing juf Mieke !

Hallo iedereen,

Wat een verrassing voor juf Mieke. De juffen, ouderraad en de leerlingen waren al maanden aan het plannen en iedereen heeft goed zijn mondje kunnen houden!
Juf Mieke werd op 23 april zestig jaar en neemt dit jaar ook afscheid van onze school wegens een welverdiend pensioen. Reden te meer om haar eens flink in de bloemetjes te zetten hé.
Juf Mieke werd als een heuse filmster thuis opgehaald door haar persoonlijke bodyguard en chauffeur Pieter.
 

Nadien werd ze opgewacht , met rode loper, door alle leerlingen die haar met de nodige toeters en bellen verwelkomden.
 

Iedereen,  klein en groot was druk in de weer geweest om leuke cadeautjes te knutselen. En of juf Mieke tevreden was, zie je op volgende foto's.
Ook juf Mieke had een leuke traktatie mee voor haar verjaardag, smullen maar.....

In de voormiddag werd er dan volop geknutseld voor en samen met juf Mieke. Alle leerlingen werkten samen aan verschillende projecten. Er werd een portret geschilderd, een slinger geknutseld een Wall of work met sterren gemaakt en dozen zakdoeken versierd.

 


 

In de namiddag gingen we onze benen strekken en maakten we een leuke wandeling naar het speelpleintje.... Gelukkig was het zonnetje van de partij en kon er volop geravot worden.
 

 

Na een plezante en vermoeiende dag, waren de verrassingen voor juf Mieke nog niet uitgeteld. Om 15u45 stonden de ouders juf Mieke op te wachten om samen met haar een glaasje te drinken op haar pensioen en verjaardag! De ouderraad trakteerde ook alle aanwezigen op lekkere frietjes en hapjes!

 

Tijdens de receptie werd er ook een 'award' uitgereikt. Juf Mieke werd geprezen voor alle kilometers die zij tijdens haar 40 jaar schoolcarrière heeft afgewandeld.Maar liefst 11 000 kilometer zou juf Mieke in de benen hebben, dikke proficiat!  Zoals jullie wel weten doet juf Mieke dat meestal op sandalen, vandaar de gouden sandaal!

Toen was de dag nog niet ten einde, want juf Mieke kreeg ook nog es enkele oud-leerlingen te zien die allen werden uitgenodigd. Ook tijdens deze receptie werd de lifetime achievement award uitgereikt.
 

 

Een mooie dag, om zeker niet snel te vergeten........
Alle foto's kan je nog bekijken op onze website: klik hier.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten